18,500.00 RSD

Nitecore logo Naglavna lampa Nitecore HC70

Nitecore HC70 prva naglavna lampa visokih performanski sa odvojenim kućištem za baterije.

Ima 5 nivoa osvetljenosti i tri specijalna režima rada: svetlo upozorenja,SOS signal i takozvani svetionik(Beacon).

Težina lampe je veoma mala, 100 grama, tako da ne predstavlja veliko opterećenje kada se nalazi na glavi,koristi  CREE XM-L2 U2 led emiter, maksimalni intenzitet svetla je 8300 cd, 182 metra je maksimalni domet svetla, ugao osvetljenja je 90 stepeni.

Sa micro-USB konektorom, kućište lampe može da dobije struju od različitih uređaja. Takođe može da posluži i kao eksterna baterija(power bank) i da puni istovremeno dva uređaja preko USB izlaznih portova,maksimalni izlaz do 2.1A.

Za razliku od materijala drugih lampi, kabl Nitecore HC70 je napravljen od najlonskih materijala visoke čvrstoće, otporan na habanje.

Zaštita IP67 i otpornost na udarce od 1.5 metara,optička sočiva sa antirefleksnim premazom, aluminijumska legura aeroklase sa tvrdo anodiziranom završnom obradom čini naglavnu lapmu Nitecore HC70 idealnom lampom za rad uraznim područijima i najekstremnijim uslovima.

Sadržaj paketa:

  • Nitecore HC70
  • Elastična traka
  • Kućište za baterije
  • Uputstvo na engleskom
  • Originalno pakovanje

 

Garancija 12 mesec

 

1 na zalihama

Broj artikla: 64 Kategorije: , , Oznake: , , , Product ID: 2106

Opis

Nitecore HC70 prva naglavna lampa visokih performanski sa odvojenim kućištem za baterije.,mogućnost napajanja sa više različitih uređaja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Naglavna lampa Nitecore HC70“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.