TROŠKOVI I USLOVI ISPORUKE

Poručenu robu u iznosu preko 20000 dinara, šaljemo besplatno kurirskom službom BEX isključivo na teritoriji Republike Srbije bez Kosova.
Za sve iznose manje od 20000 dinara naplaćuje se po važećem cenovniku kurirske službe koji možete pogledati ovde- CENOVNIK ISPORUKE BEX KURIRSKA SLUŽBA.

Roba poručena do 13h svakog radnog dana sem subote, pakuje se i šalje isti dan. U slučaju da nismo u mogućnosti da pošaljemo robu, kupac će biti obavešten u narednih 24h radi dogovora oko novog termina isporuke.

Za poručene proizvode koji nisu trenutno dostupni / nisu na lageru, rok isporuke je 30 dana ili po dogovoru sa kupcem.

Naručene proizvode sa troškovima ispostave, Kupac će Prodavcu platiti po kuriru na licu mesta (otkup) prilikom dostave robe ili avansnom uplatom na tekući račun Prodavca.
Kada Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih troškova.

Na dan isporuke, kurir Vas poziva malo ranije na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja radi najave isporuke.

OŠTEĆENA POŠILJKA – ŠTA URADITI ?

Nakon što platite pošiljku, dužni ste da pošiljku otvorite pred kurirom radi utvđivanja stanja robe tj eventualnih lomova pogotovo ukoliko su vidljiva spoljna oštećenja.
U slučaju da imate bilo kakve pritužbe na stanje robe, zatražite od kurira da se napravi zapisnik o zatečenom stanju. Jedino na osnovu tog zapisnika možemo zahtevati naknadu za pričinjenu štetu.

Ukoliko se ne uradi prijem robe po preporuci, naknadne reklamacije na isporuku neće biti uvažene.

Utvrdili ste da je paket u redu, a kasnije primetili da proizvod ima greške ili oštećenje, pozovite nas na 060.727.83.83 ili nam pišite na office@ledlovackelampe.com
Primedbe na isporučenu robu možete nam prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja pošiljke.